lördag 2 juni 2018

Vecka 22

Det har varit en helt fantastisk vecka. Mycket rörelse där man fått prova saker som man inte gjort innan och saker som man känner sig hemma i, föreläsningar där vi har lärt oss om hygien, sömn, kost och glädje och hemkunskap med nya tips till snabba goda mellanmål. I det stora hela har det varit jättebra och eleverna har fixat det så bra.  Vi har haft några undantag med tråkig attityd till vissa aktiviteter vilket kändes trist.  Bilder från veckan finns på vår instagram (tronninge06).

På måndag är det som Emma tidigare skrivit om "Säker sommar" som anordnas av Varbergs kommun för alla årskurs fem. De har haft svårt att ge alla tid därför har vi förskjuten skoldag denna dag. Vi börjar skolan 11.15  och slutar 15,30 på simstadion om man vill eller senast 16,30 i Trönninge (beror på vilken buss vi hinner med). Vill man avsluta sin dag vid simstadion behöver vi få ett maila från er föräldrar senast måndag morgon kl. 10,00. Har man träningar som gör att detta blir svårt skicka ett mail så ser vi om det går att lösa på något sätt.

På tisdag fm ska vi träffa våra fadderbarn. Denna gången har de planerat en aktivitet för oss, en upplevelsebana .

På torsdag ska vi åka till simstadion för att göra simtest. Det är personalen på simstadion som bedömer simkunnigheten. Vi åker buss från skolan kl. 8.00 och är tillbaka till lunch.

Glöm inte att fylla i doodleformuläret angående klassresan.

Recepten kommer enligt önskemål i ett separat inlägg.

Njut av värmen!

Anna-Kerstin och Maria

Vecka 23

Måndag: Säker sommar - skolan börjar 11,15 - 15,30/16,30, badkläder, handduk, vattenflaska

Tisdag: fadderträff

Onsdag: Lediga

Torsdag: Simtest , badkläder, handduk

Fredag:

Vecka 24

Måndag:  idrott

Tisdag:

Onsdag:  Bläshammar kommer, de ska få träffas i de nya grupperna i de nya lokalerna

Torsdag: idrott        Skolavslutning

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Unikum och blogg

Hej!! Från och med nu läggs alla blogginlägg endast in på Unikum. Så vi uppmanar alla att går in där och läsa. Hälsningar arbetslag 6