torsdag 7 juni 2018

V.23

Veckan började med en lärorik dag på simstadion. De fick lära sig hur man bäst kastar en livboj till någon i nöd, lägger någon i framstupa sidoläge (be gärna att de visar hemma), bada med flytväst och veta när och vilja som Ska ha det, gå tipspromenad med tema solskydd och simma. Det var ett tajt schema så vi hann precis med bussen hem.

På tisdagen var det fadderträff. De små ser så upp till sina faddrar och våra elever tar jättebra hand om dem.

Torsdag morgon var det dax för simstadion igen. Kommunens simlärere kollade allas simkunnighet. Träna gärna lite simning över lag i sommar. 

Teknikjobbet med att bygga broar har genomsyrat veckan. Idag var det sista byggtillfället och på måndag ska vi titta och testa alla broar. 

I So har vi arbetat vidare om Gustav Vasa och hans söner. Detta har vi faktiskt även gjort under de svensklektionerna vi har haft.

Eftersom vi får nya elever till hösten blir det nya grupper. Fyra stycken mellan 21-23 elever. Ni får klasslistor i brevlådan i början av nästa vecka.

På onsdag kommer Bläshammars elever hit och vi ska då träffas i de nya grupperna, i de nya klassrummen. 

På torsdag är det skolavslutning. Vi går i skolan mellan 8-12 den dagen och samlas sedan igen i klassrummet 18,10 för att gemensamt gå till friidrotts hallen. Efter skolavslutningen samlas vi utanför för att önska varandra glad sommar. 

Ha en fantastisk helg! Hälsningar Mia och Anna-Kerstin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Unikum och blogg

Hej!! Från och med nu läggs alla blogginlägg endast in på Unikum. Så vi uppmanar alla att går in där och läsa. Hälsningar arbetslag 6