tisdag 29 maj 2018

Säker sommar på simstadion

Genom Hallands skolidrottsförbund har vi blivit inbjudna att delta på en vattensäkerhetsdag på simstadion måndag 4/6, alltså redan nästa vecka. Den innehåller undervisning om bad-, båt- och solvett i olika stationer såväl på land som i vattnet. De kommer bla att få testa flytvästar och att livrädda, träna simning och lära sig om solens påverkan.

Vi har fått tid kl 14-15:30 vilket betyder att vi den dagen kommer att förskjuta elevernas skoltid. Vi samlas först kl 11:15 i klassrummet, äter lunch som vanligt och åker sedan buss till stationen och promenerar till simstadion. Vi räknar med att åka bussen som är tillbaka i Trönninge strax före 16:30.

Aktiviteterna på simstadion är slut 15:30, så det går givetvis jättebra att ni hämtar era barn där. Vi förstår att detta kommer med väldigt kort varsel och att det kanske inte passar alla med en förskjuten skoldag. Är det någon som behöver sluta före 15:30 eller som behöver sluta på skolan tidigare än 16:30 och som alltså inte har möjlighet att ordna hämtning på simstadion, vänligen meddela oss det så hittar vi givetvis en lösning som fungerar.

Meddela också om ni kommer att ordna hämtning åt ert barn på simstadion efter aktiviteternas slut kl 15:30. Hör vi ingenting åker ert barn med oss på bussen tillbaka till skolan är tillbaka där strax före 16:30.

Vi ser fram emot en rolig och lärorik dag inför sommarens lek och aktiviteter i och vid vatten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Unikum och blogg

Hej!! Från och med nu läggs alla blogginlägg endast in på Unikum. Så vi uppmanar alla att går in där och läsa. Hälsningar arbetslag 6