lördag 17 mars 2018

Vecka 11

Nu är vecka 11 också slut! Det är många som är sjuka fortfarande, men vi hoppas att det snart är över med sjukdomar.
Vi har under veckan haft besök av vår värdegrundspedagog, Anna Boije. Vi hade ringsamtal i båda grupperna och detta kommer att följas upp innan påsklovet.


I svenska bör alla vara färdiga med sina berättelser! Nästa vecka kommer vi att bearbeta de och även titta på andras berättelser.

I SO - religion har vi den här veckan tittat på likheter och skillnader mellan de abrahamitiska religionerna. På fredag nästa vecka kommer vi ha ett litet test på detta. Allt som behöver tränas finns på Showbie, SO, religionstest.


I matte har vi uppskattat, mätt och ritat vinklar. Många är duktiga på att bedöma vinklarnas storlek genom att ha för dem kända vinklar som referens.

I NO har vi jobbat vidare med lösningar och blandningar. I fredags fick de tillbaka el och magnetism testet. Vi gick igenom frågorna tillsammans och de fick ändra i sina frågor så att det blev rätt. De frågorna som de inte kunde blir läxa till torsdag. Några var besvikna på sitt resultat, vi pratade då om att detta är en del i arbetet, lektioner med diskussioner, labbar och uppgifter är en stor bit där jag ser jättemycket.
M
På onsdag ska vi rocka sockorna 😀


Måndag: Idrott

Tisdag: Studiedag

Onsdag: Rocka sockorna

Torsdag: Idrott, NO läxa kunna frågorna du hade fel på

Fredag: Religionstest

Kommande: 28/3 skolbio, 30/3 långfredag, 2/4-6/4 påsklov.

Trevlig helg! Anna-Kerstin och MariaInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Unikum och blogg

Hej!! Från och med nu läggs alla blogginlägg endast in på Unikum. Så vi uppmanar alla att går in där och läsa. Hälsningar arbetslag 6