söndag 11 mars 2018

Vecka 10

En riktigt härlig vintervecka har vi haft denna veckan. Det är jätteroligt med snön och de allra flesta har klarat av snöbollsförbudet jättebra, några stycken har vi dock fått påminna flera gånger.
I måndags var det idrott ute och iskunskap stod på schemat, de fick testa isriggar och kastlina.

I torsdags hade vi besök av Linda, kurator, Anna, värdegrundspedagog och tre tjejer från årskurs 9. Det var en jättebra timme med bra diskussion.

I matten har vi börjat med nytt arbetsområde, vinklar och vinkelsumma. Vi har jobbat med begrepp, många gamla och några nya. Läxa till torsdag är att kunna dessa.

I NO jobbar vi med kemi. Lösningar och blandningar har vi börjat med.  I fredags var det förhör på magnetism och elektricitet. Vi kommer att gå igenom det nästa vecka och det man inte kunde får man chans att träna lite till på.

I svenskan har  barnen börjat skriva! Det är ett stort engagemang och alla jobbar som bara den! Hur roligt som helst att se.

I SO är vi klara med islam. Vi kommer tillsammans skriva vilka likheter och skillnader vi ser mellan de olika religionerna. Detta kommer vi sedan ha ett kort test på.


Måndag: Idrott

Tisdag

Onsdag

Torsdag: Idrott, matteläxa - begrepp

Fredag

Kommande: 20/3 studiedag, 30/3 långfredag, 2/4-6/4 påsklov.
Hälsningar Anna-Kerstin och Mia


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Unikum och blogg

Hej!! Från och med nu läggs alla blogginlägg endast in på Unikum. Så vi uppmanar alla att går in där och läsa. Hälsningar arbetslag 6