fredag 16 februari 2018

Vecka 7

Sista veckan innan lovet har varit intensiv på många sätt. Veckan började med allvarliga samtal om hur vi är mot varandra både i "verkligheten" och på nätet. Ibland blir det fel och det är viktigt att reflektera och göra det man kan för att ställa saker tillrätta. Vi kommer fortsätta arbeta med detta efter lovet.

Vi har träffat våra fadderbarn och pysslat på Alla-hjärtans dag! Det var mycket uppskattat av alla! På eftermiddagen gick vi en tipspromenad med frågor som naturligtvis handlade om kärlek.

På torsdagseftermiddagen ville vi ha lite samarbetsövningar. Barnen blev indelade i grupper. De skulle tillsammans planera och bygga det högsta spagettitornet. De fick 20 spagettistrån, 1 meter tejp och en meter snöre. de fick också använda en sax.

På svenskan ska vi äntligen börja skriva egna berättelser! På SO:n har vi avslutat arbetet om judendomen och precis påbörjat arbetet med islam.

I matten har vi avslutat arbetet med area och omkrets. Vi gjorde en diagnos för att se att alla vet vad begreppen innebär och hur man räknar.

I NO håller vi på att avsluta elektricitet och magnetism. Vi kommer att repetera några lektioner efter höstlovet sedan blir nästa område Kemi - lösningar och blandningar.

Vi gör tre uppsamlingar på vår promenad till Ishallen. Grupp 1 samlas på skolan kl.9.00, grupp 2 vid Göingegårdens förskola 9.10 och grupp 3 vid Lugnets ica butik 9.15. På vägen hem släpper vi av respektive grupp vid dessa tre samlingsplatser. 
Är eleverna sjuka denna dag är det som alltid viktigt att anmäla till skola 24. Skulle det vara problem, skola24 har krånglat på senaste så skicka ett mail till någon av oss.

Här är vilka som samlas var och vilka tider!

Måndag:  Sovmorgon, börjar kl. 9.00 ta med matsäck om ni inte beställt från skolan och frukt och
                  dricka. Slutar 13.30

Tisdag:   läst igenom tankekartan om åska, de har fotat det finns på ledig/sjuk på showbie

Onsdag:

Torsdag:  idrott

Fredag:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Unikum och blogg

Hej!! Från och med nu läggs alla blogginlägg endast in på Unikum. Så vi uppmanar alla att går in där och läsa. Hälsningar arbetslag 6