söndag 29 oktober 2017

V 43

Idag har hela skolan tittat på en höstkonsert! Det var elever från år 6-9, tillsammans med musiklärare Johan, som stod för konserten! Fantastiskt bra och rolig avslut på innan vi går på lov. Vi vill också berömma era barn som orkade sitta och lyssna hela konserten.!

Det har gått så fort och vi är redan framme vid höstlov. Vi är jätteglada över att få arbeta tillsammans med era barn!
I matte har vi denna vecka  på tregruppslektionerna jobbat vidare med geometriska figurer . Vi har pratat om att det är viktigt att använda lektionstiden till att jobba på även om det är i grupp och att prata matte är  fokus. Vi har i helklass jobbat med kooridatsystem, spelat sänka skepp och ritat kooridatsystem-dinosaurier. Efter lovet fortsätter vi med decimaltal och sannolikhetslära.

I No`n är nu båda grupperna färdiga med stationsjobbet och det blir en liten diagnos för att se att man hållt fokus under dessa lektioner, ena gruppen har gjort den och andra efter lovet. Det var många som stannade i torsdags på studieverkstaden för att göra stationer som de missat eller inte helt varit fokuserade på, jättebra.

Veckans grejer har ni ju fått höra allt om, geparden.

Veckan efter lovet på onsdagen är det uttagning till "Vi i femman" . Vi har övat lite på tidigare års frågor och det har gått jättebra.

Torsdagen vecka 47 ska vi cykla till simhallen och simma och bada, mer information kommer närmare.

Vecka 45

Måndag      idrott, nya ledtrådar till Grej om the day att fundera på

Tisdag

Onsdag     GOTD

Torsdag     GOTD, idrott

Fredag

Ha ett fantastiskt härligt lov! 

Anna- Kerstin och Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Unikum och blogg

Hej!! Från och med nu läggs alla blogginlägg endast in på Unikum. Så vi uppmanar alla att går in där och läsa. Hälsningar arbetslag 6