lördag 19 augusti 2017

Välkomna

Hej och välkomna hit! Hoppas sommaren varit bra.

Det ska bli så roligt att få lära känna er alla och jobba tillsammans med er.

Här på bloggen skriver vi in information till både elever och föräldrar så gå in och prenumerera på bloggen nu direkt. Ni fyller i er mailadress här nere på sidan så får ni ett mail när vi lägger ut nya saker.
Första dagen får alla med sig en lapp med kontaktuppgifter. Fyll i den så fort som möjligt och skicka med den tillbaka till skolan. Vi delar även ut intyg om specialkost till de som behöver det.

Under första veckan är det bra att eleverna tar med sig vattenmugg, regnkläder, extrakläder  och inneskor. Det är en skofri skola men golven är hårda  därför behöver man ha med sig ett par inneskor.

Hela första veckan kommer vi att ha schemabrytande aktiviteter för att lära känna varandra. På torsdag ska vi gå ut på en promenad så då får man gärna ha med sig en liten fika (inget bubblande, godis eller nötter).

Anna-Karin Fälth, Maria Havsol, Emma Harborn och Sofia Andersson är klasslärare  kontaktlärare för eleverna. På måndag lägger vi ut en Doodle länk där ni kan boka tid för lära känna samtal. De första tiderna blir redan på onsdag.

Trevlig söndag!

Anna-Kerstin, Emma, Mia och Sofia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Unikum och blogg

Hej!! Från och med nu läggs alla blogginlägg endast in på Unikum. Så vi uppmanar alla att går in där och läsa. Hälsningar arbetslag 6